Braskaminer Värnamo

Energibesparingar & behaglig uppvärmning

VI KAN KAKEL & KLINKERS

Låt Golvhuset installera din nya braskamin

Vi på Golvhuset är inte bara experter på golv – vi kan även hjälpa dig att installera en vacker braskamin. Vi säljer braskaminer av märket Contura och vi verkar i Värnamo med omnejd. Vi har arbetat med en mängd olika typer av byggprojekt hos både stora och små beställare sedan starten 1984.

Är du ute efter en helt ny känsla i vardagsrummet med både nytt golv och en passande braskamin? Eller vill du installera en braskamin för att förse hemmet med en smart och kostnadseffektiv värmekälla? Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Fördelar med att investera i en braskamin

Med en braskamin i hemmet kommer du inte bara att kunna dra nytta av energibesparingar och behaglig uppvärmning, utan den bidrar också till en inbjudande och mysig atmosfär i hemmet.

Våra braskaminer är av märket Contura och finns tillgängliga i en mängd olika utföranden, vilket gör det enkelt att anpassa den efter ditt hem och inredningsstil. Den kan fungera som ett intressant blickfång genom att placeras på en central plats i hemmet som alla kan samlas runt, eller smälta in sömlöst med resten av inredningen för att sprida ett diskret ljussken och värme. Tack vare denna värme kan en braskamin även hjälpa till att sänka dina uppvärmningskostnader. En bra modell håller kvar värmen i timmar, vilket gör att du inte behöver använda lika mycket ved och blir mindre beroende av andra värmekällor.

När du har gjort dina val gällande utseende och tänkt ut en bra plats hjälper vi på Golvhuset dig att installera den på ett korrekt sätt enligt konstens alla regler. När installationen är klar kan du njuta av din nya braskamin och känna trygghet i att du nu har en energieffektiv värmekälla i många år framöver!

Köp en vacker braskamin från oss på Golvhuset

Kontakta oss för att berätta om dina önskemål. Golvhuset installerar din kamin i Värnamo med omnejd och ser fram emot att få hjälpa just dig att skapa ett varmare hem!

Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning

Vi är din kompletta samarbetspartner och hjälper vi dig hela vägen, från första idé till färdigställande. Har du några frågor om oss eller vårt utbud av kakel, klinkers och braskaminer? Välkommen att skicka en förfrågan till oss via formuläret så återkommer vi till dig inom kort.  

 

GOLVHUSET

Varför välja
Golvhuset

Du som söker efter det bästa inom golv- & väggmatta, kakel & klinker samt braskaminer finner det hos oss. Vi visar de ledande leverantörerna i branschen gällande kvalitet, funktion och design. Vi hjälper även dig med tips och råd gällande badrumsinredning. Välkommen in i vår fräscha butik i Värnamo.

Gratis hembesök

Vi erbjuder gratis
hembesök för våra kunder

Vi hjälper er

Kom in till oss så hjälper vi dig att
förverkliga ditt drömgolv

Kontakta oss

Telefon: 0370-474 70
Joakim Karlsson
Joakim.karlsson@golvhuset.se

Besök vår butik

Rörläggarvägen 2
33153 Värnamo

GOLVHUSET – FRÅN GOLV TILL UNDERTAK

Kontakta oss eller Besök vår butik

Rörläggarvägen 2, 33153 Värnamo