Plattsättning Värnamo

Vi erbjuder allt inom plattsättning

HÖGKVALITATIV PLATTSÄTTNING

Ska du renovera badrummet och behöver hjälp med plattsättning? 

Luta dig tillbaka och låt experterna göra grovjobbet. Golvhuset i Värnamo är din kompletta partner som hjälper dig med alla typer av kakel, klinker, plattsättning och golvarbeten. Vi utför allt från små lagningar till stora och mer omfattande entreprenader. I vår butik har vi stor utställning där vi visar dem senaste kakel- och klinkertrenderna. Kom in till oss i Värnamo, så hjälper vi dig med allt från plattsättning i badrummet till det lilla kökskaklet.

Högkvalitativ plattsättning i Värnamo

Kvalité genomstyr hela vår verksamhet och varje detalj behandlas med omsorg och stor noggrannhet. När du väljer att anlita oss väljer du också plattsättning av hög kvalité, god service och förmånliga garantivillkor. Vi är medlemmar och certifierade i Svensk Våtrumskontroll GVK vilket gör att du kan känna dig trygg med oss som helhetsleverantör. Vårt mål är genom högklassiga produkter, engagerad personal och goda kundrelationer överträffa dina förväntningar.

Välutbildade plattsättare

När du arbetar med oss ser vi till att hålla i hela projektet från första idé till att allt är helt färdigt. Du får en personlig kontaktperson och sen ser vi till att din plattsättning flyter på precis som det ska. När du anlitar oss räknar du med kvalité, både när det kommer till material och utfört arbete. Vi jobbar ständigt med att förbättras och utvecklas för att du som kund ska känna dig trygg med oss som samarbetsparter. 

Vill du veta mer om vad vi kan göra för dig?

Genom våra 30 år i branschen har vi samlat på oss erfarenhet för att lösa just dina problem. Tillsammans med dig ser vi till att du kan njuta av ett väl utfört hantverk i många år framöver. Välkommen att skicka en förfrågan om plattsättning till oss via formuläret så återkommer vi till dig inom kort.

GOLVHUSET

Varför välja
Golvhuset

Du som söker efter det bästa inom golv- & väggmatta samt kakel & klinker finner det hos oss. Vi visar de ledande leverantörerna i branschen gällande kvalitet, funktion och design. Vi hjälper även dig med tips och råd gällande badrumsinredning. Välkommen in i vår fräscha butik i Värnamo.

Gratis hembesök

Vi erbjuder gratis
hembesök för våra kunder

Vi hjälper er

Kom in till oss så hjälper vi dig att
förverkliga ditt drömgolv

Kontakta oss

Telefon: 0370-474 70
jesper.Lindholm@golvhuset.se
joakim.karlsson@golvhuset.se

Besök vår butik

Rörläggarvägen 2
33153 Värnamo

GOLVHUSET – FRÅN GOLV TILL UNDERTAK

Kontakta oss eller Besök vår butik

Rörläggarvägen 2, 33153 Värnamo