Rörmockare & elektriker Värnamo - TOTALENTREPRENAD

30 år erfarenhet i branschen

VI KAN KAKEL & KLINKERS

Trygghet med totalentreprenad

Genom 30 års erfarenhet i branschen har vi hittat dem bästa samarbetspartnerna som delar samma syn på kvalité och effektivitet. Det gör att du som kund slipper lägga dyrbar tid på att leta efter duktiga och pålitliga rörmokare och elektriker. När du anlitar oss för totalentreprenad tar vi huvudansvaret för både projektering och utförande, vilket gör att du kan känna dig trygg med att vi säkerställer kvalité i minsta detalj.

Ett nära samarbete med dig som kund

Ett nära samarbete med dig är en viktig förutsättning för att slutresultatet ska bli enligt dina önskemål. Du får en personlig kontaktperson och sen ser vi till att hela projektet flyter på precis som det ska. När du anlitar oss för totalentreprenad räknar du med kvalité, både när det kommer till material och utfört arbete. Vi jobbar ständigt med att förbättras och utvecklas för att du som kund ska känna dig trygg med oss som samarbetsparter.

Vill du veta mer om vad vi kan göra för dig?

Golvhuset i Värnamo är din kompletta samarbetspartner och genom totalentreprenad hjälper vi dig hela vägen, från första idé till färdigställande. Vi har bra samarbeten med certifierade rörmokare och elektriker som gör att vi kan garantera dig ett noggrant och väl genomfört arbete. Har du några frågor om oss eller om totalentreprenad i Värnamo med omnejd? Välkommen att skicka en förfrågan till oss så återkommer vi till dig inom kort

GOLVHUSET

Varför välja
Golvhuset

Du som söker efter det bästa inom golv- & väggmatta samt kakel & klinker finner det hos oss. Vi visar de ledande leverantörerna i branschen gällande kvalitet, funktion och design. Vi hjälper även dig med tips och råd gällande badrumsinredning. Välkommen in i vår fräscha butik i Värnamo.

Gratis hembesök

Vi erbjuder gratis
hembesök för våra kunder

Vi hjälper er

Kom in till oss så hjälper vi dig att
förverkliga ditt drömgolv

Kontakta oss

Telefon: 0370-474 70
jesper.Lindholm@golvhuset.se
joakim.karlsson@golvhuset.se

Besök vår butik

Rörläggarvägen 2
33153 Värnamo

GOLVHUSET – FRÅN GOLV TILL UNDERTAK

Kontakta oss eller Besök vår butik

Rörläggarvägen 2, 33153 Värnamo