Jesper - Bild - Totalentreprenad

Golvhuset i Värnamo

Din kompletta Partner!

Söker du en pålitlig samarbetspartner som erbjuder totalentreprenad i Värnamo? Golvhuset i Värnamo är din kompletta samarbetspartner som hjälper dig hela vägen från första idé till planering, projektledning och färdigställande. Vi ansvarar för samtliga avtal med alla underleverantörer. Det betyder att du endast behöver berätta för oss hur du vill att ditt badrum eller övrigt utrymme skall se ut. Totalentreprenad är enkelt, tryggt och kostnadseffektivt för dig som kund då allt är skrivet på samma kontrakt och företag.

Gör en förfrågan

Trygghet med totalentreprenad

Genom 30 års erfarenhet i branschen har vi hittat dem bästa samarbetspartnerna som delar samma syn på kvalité och effektivitet. Det gör att du som kund slipper lägga dyrbar tid på att leta efter duktiga och pålitliga rörmokare och elektriker. När du anlitar oss för totalentreprenad tar vi huvudansvaret för både projektering och utförande, vilket gör att du kan känna dig trygg med att vi säkerställer kvalité i minsta detalj.

Ett nära samarbete med dig som kund

Ett nära samarbete med dig är en viktig förutsättning för att slutresultatet ska bli enligt dina önskemål. Du får en personlig kontaktperson och sen ser vi till att hela projektet flyter på precis som det ska. När du anlitar oss för totalentreprenad räknar du med kvalité, både när det kommer till material och utfört arbete. Vi jobbar ständigt med att förbättras och utvecklas för att du som kund ska känna dig trygg med oss som samarbetsparter.

Vill du veta mer om vad vi kan göra för dig?

Golvhuset i Värnamo är din kompletta samarbetspartner och genom totalentreprenad hjälper vi dig hela vägen, från första idé till färdigställande. Vi har bra samarbeten med certifierade rörmokare och elektriker som gör att vi kan garantera dig ett noggrant och väl genomfört arbete. Har du några frågor om oss eller om totalentreprenad i Värnamo med omnejd? Välkommen att skicka en förfrågan till oss via formuläret så återkommer vi till dig inom kort.

Välkommen till

VårtShowRoom

Vi hjälper dig som går i renoveringstankar att gå från idé till verklighet. I vårt Showroom har vi de senaste trenderna inom trä- och laminatgolv, heltäckningsmatta, vinyl/plast-golv samt badrumsmöbler, dusch och badkar. Välkommen till Golvhuset på Västermogatan 27!

1984

Grundades

Golvhuset startade 1984, med inriktning av verksamhet på stora och små beställare.

1991

Certifierade

Golvhuset blir certifierade enligt GVK. Har sedan dess arbetet efter GVKs branschregler gällande utbildning , kvalitet & miljö.

2015-

Ledande

Företaget växer och är idag ett av dem största golvläggarföretagen i Värnamo.