Fredrik - Bild - Klinkers

Golvhuset i Värnamo

Helhetsleverantör inom kakel och klinkers i Värnamo!

Är du ute efter trendiga och hållbara klinkers till hallen, köket eller kanske badrummet? Då har du kommit helt rätt. Hos Golvhuset i Värnamo hittar du ett brett utbud av kakel och klinkers av allra högsta kvalitet. Oavsett om du vill ha klinkergolv, kakel i badrum eller unika lösningar i mosaik kan vi hjälpa dig. Du behöver bara tala om dina önskemål så hjälper vi dig med alla delar. Kom in till vår butik i Värnamo och låt oss inspirera dig till ditt val av kakel och klinkers.

Gör en förfrågan

Brett sortiment av kakel och klinkers

Hos oss hittar du ett brett sortiment och massor av inspiration till badrummet, hallen, köket och uteplatsen. Vi erbjuder kakel och klinkers för både inomhus – och utomhusbruk. Oavsett om du har en modern, klassisk, stilren eller lantlig stil så har vi något för dig. Behöver du hjälp med plattsättning eller renovering av badrum? Golvhuset i Värnamo är din kompletta partner som hjälper dig med alla typer av kakel, klinker, plattsättning och golvarbeten. Tillsammans med dig kan vi skapa unika och trivsamma miljöer i ditt hem.

Trender och inspiration

Vi på Golvhuset delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap till dig som kund. Både av det trendiga och det praktiska när det gäller kakel och klinkers. Ibland kan det vara svårt att veta vilket man ska välja eller vilket som passar bäst till badrummet, köket eller hallen. I vår butik har vi stor en utställning där vi visar dem senaste kakel- och klinkertrenderna. Få tips och idéer på hur då kan förändra ditt kök och få det precis så som du vill ha det.

Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning

Golvhuset i Värnamo är din kompletta samarbetspartner och hjälper vi dig hela vägen, från första idé till färdigställande. Har du några frågor om oss eller vårt utbud av kakel och klinkers i Värnamo? Välkommen att skicka en förfrågan till oss via formuläret så återkommer vi till dig inom kort.

Välkommen till

VårtShowRoom

Vi hjälper dig som går i renoveringstankar att gå från idé till verklighet. I vårt Showroom har vi de senaste trenderna inom trä- och laminatgolv, heltäckningsmatta, vinyl/plast-golv samt badrumsmöbler, dusch och badkar. Välkommen till Golvhuset på Västermogatan 27!

1984

Grundades

Golvhuset startade 1984, med inriktning av verksamhet på stora och små beställare.

1991

Certifierade

Golvhuset blir certifierade enligt GVK. Har sedan dess arbetet efter GVKs branschregler gällande utbildning , kvalitet & miljö.

2015-

Ledande

Företaget växer och är idag ett av dem största golvläggarföretagen i Värnamo.